Handige vrijwilligers gezocht

Het Raayland College heeft een arbeidsmarktgerichte afdeling: het praktijkonderwijs. Een belangrijk onderdeel van het praktijkonderwijs is het VAP. Het VAP staat voor Venrays Arbeids Practicum. Leerlingen uit het tweede en derde leerjaar worden hier voorbereid op het stage.

Op het VAP leren leerlingen in de praktijk. De leerwerkzaamheden variëren van inpakwerk tot metaal- en houtbewerking en interieurverzorging. Iedere dag is er een docent van het Raayland College en de coördinator van het VAP aanwezig. Zij worden ondersteund door een geweldig team van vrijwilligers. Om de leerlingen zo veel mogelijk kennis mee te geven voor hun toekomst zijn deze vrijwilligers met hun ervaring en expertise een enorme aanwinst.

Om ons team te versterken, zijn we hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Bent u die enthousiaste dame of heer die onze toekomstige jeugd een extra zetje mee willen geven in de opbouw van hun toekomst? Laat het ons weten!

Het VAP is van maandag t/m donderdag geopend van 08:30 uur  t/m 16:30 uur en gelegen op Smakterweg 15, Venray . Bent u handig en wilt u deze kennis en vaardigheden graag delen? Neem dan contact op met onze coördinator. Iedere vrijwilliger krijgt hiervoor naar rato de wettelijke toegestane vergoeding.

Meer weten? Neem dan contact op met:

Noureddine Salhi (Coördinator VAP)
E-mail: N.Salhi@Stichtinglvo.nl
Tel. nr. : 0478-552448