Centrale eindexamens

De centrale, schriftelijke eindexamens voor vmbo-t, havo en vwo zijn vandaag van start gegaan. Een spannende tijd voor onze examenkandidaten. Wij wensen de leerlingen, maar ook hun ouders, vrienden en familie, heel veel succes!

De leerlingen van vmbo-b en vmbo-k zijn al eerder van start gegaan met de praktijkexamens. Wij zien jullie graag terug bij de diplomering!

Op de website van het ministerie is het examenrooster te vinden:
https://www.examenblad.nl/examenrooster/2019?p=2&t=1;2.

Het eerste tijdvak gaat over de examens die vandaag beginnen en lopen tot en met 22 mei. Op 12 juni horen de leerlingen hiervan de uitslag (proclamatie). Het tweede tijdvak behelst de herexamens voor leerlingen die (nog) niet alles gehaald hebben.

De diploma-uitreiking is op:

  • 2 juli: praktijkonderwijs
  • 3 juli: vmbo
  • 4 juli: havo en vwo