Belangrijke wijziging ophalen boeken

Met ingang van het nieuwe schooljaar gaat Iddink, leverancier van schoolboeken en lesmaterialen, de leermiddelenvoorziening voor ons verzorgen. Dit betekent dat de leerlingen niet meer de boeken ophalen, maar dat u deze thuisbezorgd krijgt voor aanvang van het nieuwe jaar.

Belangrijk voor u om te weten is dat u zelf verantwoordelijk bent voor het bestellen van de boeken en leermiddelen voor uw kind(eren). Dit doet u online via www.iddink.nl. Dat kan nu (nog) niet. Wij informeren u voor de zomervakantie hoe en wat u precies kunt bestellen.

Het is belangrijk dat u op tijd bestelt: als u uiterlijk 10 juli a.s. bestelt, dan wordt het pakket voor de start van het nieuwe schooljaar op uw huisadres afgeleverd.

Veel boeken zijn tweedehands, omdat ze meerdere jaren worden ingezet. Deze boeken dienen aan het eind van het schooljaar weer ingeleverd te worden. Over het inleveren van de boeken ontvangt u nog informatie.

Heeft u nu al vragen? Kijk dan op de website van Iddink.