Geslaagd!

Het was een spannende dag voor de eindexamenleerlingen. Onze 461 leerlingen kregen woensdag te horen of ze geslaagd waren voor hun diploma.

Alle leerlingen die geslaagd zijn, werden gistermiddag onder luid applaus ontvangen. Zij werden op school in het zonnetje gezet en sluiten binnenkort met de diplomering hun schoolperiode af op het Raayland College. Leerlingen die (nu) niet geslaagd zijn, kregen gistermiddag een telefoontje. Zij hebben vervolgens op school advies gekregen over het vervolgtraject rondom de herexamens en hoe ze zich daar het beste op kunnen voorbereiden. De herexamens vinden plaats tussen 17 en 20 juni. De uitslag hiervan volgt op vrijdag 28 juni.

Op woensdag 3 juli vindt de diplomering plaats voor het vmbo. Op 4 juli mogen geslaagde leerlingen van havo en vwo hun diploma in ontvangst nemen.
Via deze weg willen we alle geslaagde leerlingen nogmaals feliciteren. Op Facebook zijn een aantal foto’s van de proclamatie te vinden.