Succes plus-en verbredersprogramma

Afgelopen woensdag was er een geslaagde inloopmiddag voor o.a. ouders, collega’s en leerlingen uit groep 8 van verschillende basisscholen, over de plus projecten uit de klassen 1, 2 en 3 en de projecten van het verbredersprogramma.
De aula C was ingericht als markt waarbij leerlingen in 25 kramen konden laten zien welke projecten er dit jaar zoal uitgevoerd zijn. Er waren o.a. projecten over het programmeren van lego mindstorms, het heelal, het maken van gezonde chocolade, het rechtssysteem in Nederland maar ook resultaten van onderzoeken naar gameverslaving en het omzetten van hersenactiviteiten in beweging. Verder ook uitgebreid aandacht voor muziek en dans. Aanwezigen konden ook kennis maken met onze huisrobot.
Op het eind van de middag ontvingen alle leerlingen uit GY3B als afsluiting van het plusprogramma onder het toeziend oog van hun ouders het felbegeerde certificaat.
Een bijeenkomst waar de talenten van onze leerlingen uitgebreid aan bod kwamen!