Bestellen boeken en lesmaterialen

Geachte ouders/verzorgers,

Met ingang van het nieuwe schooljaar gaat Iddink, leverancier van schoolboeken en lesmaterialen, de leermiddelenvoorziening voor ons verzorgen. Dit betekent dat de leerlingen niet meer de boeken ophalen, maar dat u deze thuisbezorgd krijgt voor aanvang van het nieuwe jaar. Hierover informeerden we u al eerder.

Belangrijk voor u om te weten is dat u zelf verantwoordelijk bent voor het bestellen van de boeken en leermiddelen voor uw kind(eren). Dit doet u online via www.iddink.nl.

Bestellen van leermiddelen voor uw zoon/dochter

  1. Ga naar https://www.iddink.nl
  2. Klik op bestellen
  3. U moet u eenmalig registreren. Hierbij is het heel belangrijk dat u zich exact met de naam van uw zoon/dochter registreert. De voor- en achternaam moet overeenkomen zoals opgenomen in onze leerlingenadministratie.
  4. Na registreren kunt u inloggen. U geeft hier de schoolcode in van het Raayland College: J8GVVBXS, druk vervolgens op OK en de knop volgende.
  5. Hierna vult u het leerjaar en de studierichting in. Hier staat het boekenpakket klaar. U ziet als eerste het verplichte boekenpakket klaarstaan, gevolgd door eventuele keuzevakken.
  6. Hierna volgen mogelijk nog enkele optionele keuzes waarvoor u moet betalen, zoals een extra werkboek of verzekering. Het boekenpakket zelf is gratis.
  7. Verzending gaat via PostNL. Zodra de bestelling onderweg is, ontvangt u een e-mail over de status van de bestelling.

Per leerling moet een account aangemaakt worden met een eigen e-mailadres. Heeft u meerdere kinderen op het Raayland College? Dan moet u zich meerdere malen registeren. Voor elke leerling maken wij een aparte inlogbrief. De brieven voor de huidige leerlingen worden uiterlijk vrijdag a.s. verstrekt. 

Bestel op tijd

Het is belangrijk dat u op tijd bestelt: als u uiterlijk 10 juli a.s. bestelt, dan wordt het pakket voor de start van het nieuwe schooljaar op uw huisadres afgeleverd. Als u later bestelt, kost het extra tijd en geld om de bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengt Iddink gedeeltelijk in rekening.

Heeft u vragen? Kijk dan op de website van Iddink.