Veel belangstelling voor kennismakingsdagen

Afgelopen week vonden 718 leerlingen uit groep 7 en 8 de weg naar het Raayland College voor de kennismakingsdagen. Leerlingen van de basisscholen uit Venray en omgeving waren uitgenodigd om kennis te maken. Er werd gesport, ontdekkingen gedaan, muziek gemaakt en natuurlijk konden de scholieren al hun vragen stellen.

Elk jaar organiseert het Raayland College kennismakingsdagen voor scholieren uit groep 7/8. Cisca Zweers, directeur, geeft aan: “We vinden het belangrijk dat leerlingen echt kennis kunnen maken met onze docenten, het gebouw en natuurlijk de vakken. De ene leerling is de ander niet, daarom bieden we verschillende pakketten aan bij de kennismakingsdag.  Scholieren konden zelf kiezen welke vakken ze wilden volgen. De ene leerling heeft muziek gemaakt, terwijl een ander natuurkundeles gevolgd heeft. Maar het meest populair waren de pakketten met sport erin. Zo maken we een kennismaking ook persoonlijk. Deze week zijn de voorlichtingsavonden voor ouders”, vervolgt Cisca. “Op dit moment zijn er al meer dan 250 aanmeldingen. We zijn blij met de grote belangstelling onder scholieren en ouders voor onze school”.