Kerstactie Raayland College levert € 6.594,- op voor Kika

De afgelopen week heeft het Raayland College in het teken gestaan van geld inzamelen voor stichting Kika. Leerlingen uit alle klassen hebben tijdens de jaarlijkse kerstactie ludieke acties uitgevoerd om zoveel mogelijk geld op te halen tegen kinderkanker. Vandaag was de afsluitende dag en werd tijdens de schoolbrede afsluiting het totaalbedrag bekend gemaakt. Maar liefst 6.594 euro werd opgehaald!

Vanaf dinsdag was de kerstradio van het Raayland College al te horen. Iedereen kon een (kerst)plaatje aanvragen en direct geld doneren via de website. Andere klassen organiseerden  een grote kerstmarkt. Er was op vrijdag van alles te doen, van een bioscoop (inclusief bediening aan de tafel) tot een volleybaltoernooi. Maar ook een drumles, kerstkaraoke en zelfs een escaperoom behoorden tot de mogelijkheden. Populair was ook het ‘taarten gooien’. De hoogste bieder mocht zijn favoriete docent raken met een slagroomtaart.

Zo was er voor ieder wat wils om daarmee geld in te zamelen voor het goede doel. Niet alleen de leerlingen, maar ook alle medewerkers van de school hebben zich afgelopen tijd ingezet. En met succes, want dit is een bedrag om trots op te zijn! Na de bekendmaking van het eindbedrag begon voor de leerlingen de kerstvakantie. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen.

Benieuwd naar de foto’s? Op Facebook zijn meer foto’s te vinden van de kerstactie.