Uitnodiging afronding V-Plus programma

60 Leerlingen van verschillende basisscholen hebben afgelopen 6 weken mee gedaan aan het voorschools V-Plus programma. Doel is leerlingen die in aanmerking komen voor dit programma een indruk te geven van het plus programma hier op school. Verder is dit een leuke manier om alvast met onze school en wellicht toekomstige klasgenoten kennis te maken.

Dit jaar konden deze groep 7 en 8 leerlingen kiezen uit verschillende workshops, bijv.: Chinees leren, een waterraket bouwen, het bestuderen van het cultureel erfgoed in Venray, het ontdekken van het menselijk lichaam, het programmeren met Lego Mindstorms en het maken van een stopmotion filmpje.

Donderdag 13 februari van 14.00 tot 15.00 kan ieder een kijkje nemen in C052 en C054 wat leerlingen ervan opgestoken hebben.

Hanneke Hermsen en Flip Lutteken