Update technische storing

Hieronder vindt u een update van de ICT-situatie binnen Stichting LVO. Het herstellen van de werkplekken op de verschillende scholen is nog in volle gang. Leerlingen, ouders en docenten kunnen sinds vanmorgen weer inloggen op Somtoday. De telefonie is weer volledig werkend. Op veel scholen zijn er al werkplekken online, maar nog niet allemaal. 

Het klaarmaken van de werkplekken en het terugzetten van onze back-up duurt helaas langer dan voorzien. Zorgvuldigheid en veiligheid zijn het allerbelangrijkst en onze gehanteerde procedure blijven we ook vrijdag gebruiken. Dit houdt in dat stapsgewijs de back-up wordt gecontroleerd, getest en weer online gebracht.

We gaan morgen (vrijdag) door met het herstellen van de werkplekken, maar hoogstwaarschijnlijk zullen niet alle werkplekken morgen al beschikbaar zijn. In de vakantie wordt dan ook doorgewerkt om alle werkplekken te herstellen. De collega’s van ict blijven zich inzetten om dit zo snel mogelijk af te ronden.

De lessen gaan morgen door volgens rooster. De lesprogramma’s worden door de docenten zo goed als mogelijk aangepast.

Laatste wijziging: 20 februari, 19.15 uur.