Nieuwe maatregelen rondom corona (voorlopig)

Afgelopen donderdag werd door minister-president Rutte bekend gemaakt dat basisscholen en middelbare scholen open blijven. Hier zijn door diverse onderwijspartijen kritische vragen over gesteld. Er is daarom vanmiddag een crisisberaad waarin wordt besloten of de scholen wel of niet dicht gaan.

Wij volgen deze ontwikkelingen uiteraard op de voet. Wij zullen u na afloop van dit beraad zo snel mogelijk informeren wat eventuele besluiten betekenen voor onze school.

Informatie voor ouders en leerlingen

In onderstaande brief vindt u alle informatie met aangescherpte maatregelen. De kans is aanwezig dat later deze dag besluiten volgen die de inhoud van deze brief achterhaald maken. De inhoud van deze brief is nog gebaseerd op de gesprekken van het ministerie van Onderwijs afgelopen vrijdag met onderwijspartijen over het wel of niet open houden van de scholen.

Download de brief van 15 maart rondom maatregelen corona