Afhaalservice Biblionu Venray

Beste scholier,

Door het coronavirus zullen tot onze spijt de bibliotheken tot 28 april gesloten blijven. Gelukkig hebben we een manier gevonden om je toch van dienst te zijn. Wij hebben nu een tijdelijke service waardoor je bij als lid van de bibliotheek toch boeken kunt lenen. Deze regeling is voorlopig alleen voor ouderen (70+) en scholieren (12+). Mogelijk dat dit uitgebreid kan worden. Via de website van BiblioNu kun je boeken zoeken en opvragen. Deze boeken kun je vervolgens op een vooraf vastgesteld moment afhalen. Kom dus niet naar de bibliotheek als je geen afspraak hebt.

Hoe werkt de afhaalservice? Ga naar deze link
https://www.biblionu.nl/abonnementen/Afhaalservice.html

Verder bestaat voor alle leden de mogelijkheid om luisterboeken en/of e-books te lenen via www.onlinebibliotheek.nl . Daarvoor moet je ook lid zijn van de bibliotheek. Als je nog geen lid bent kun je je via de website https://www.biblionu.nl/footer/lid-worden.html heel eenvoudig aanmelden. Na aanmelding kun je binnen 2 minuten al een account aanmaken bij de online bibliotheek.
Ook de Thuisbieb-app (voorheen vakantiebieb) is al in gebruik voor Apple-gebruikers. De app voor Android apparatuur is binnenkort ook beschikbaar via Google Play.
Luister je liever naar boeken? Dat kan via de LuisterBieb. Ook deze app is beschikbaar via de Appstore een Google Play.

Deze service wordt aangeboden door de bibliotheken Venray en Horst. De bibliotheek van het Raayland College is en blijft voorlopig gesloten.