Samenwerking VAP Raayland en Tennisclub Venray

Afgelopen jaar hebben de paden van de Tennisclub Venray (TCV) en het Venrays Arbeidspracticum (VAP) elkaar gekruist. Vanuit de tennisclub kwam de vraag of het mogelijk was de bankjes die op het veld staan op te pimpen, zodat ze er weer jaren tegen kunnen.

Het leek TCV een goed idee om hier de jeugd van het praktijkonderwijs voor te benaderen. Het is niet alleen een leuke uitdaging voor onze leerlingen van het VAP, maar zij leveren zo ook een zichtbare bijdrage aan Venray. Het VAP is meteen aan de slag gegaan met een aantal bankjes. Die zijn op 16 juni afgeleverd. Uiteraard werd er volgens de regels van het RIVM gepaste afstand bewaard. Beide partijen zijn zeer blij met het resultaat en hopen ook in de toekomst vaker samen te kunnen werken.

Vanuit het VAP wensen alle leerlingen de leden van de Tennisclub Venray veel zitgenot op de nieuwe bankjes!

Met dank aan Safet voor de foto’s!