Dinsdag 9 februari – Nog online lessen voor alle leerlingen

Beste leerlingen, ouder(s) en/of verzorger(s),

We hebben in samenspraak met de (P)MR moeten besluiten om ook morgen (dinsdag 9 februari) het onderwijs volledig online te verzorgen voor alle leerlingen. Dit geldt wederom ook voor de groep leerlingen die gebruik maken van de noodopvang en normaliter bij ons op school werken. Het merendeel van de wegen is naar verwachting ook morgen nog steeds slecht begaanbaar.

Voor veel collega’s is Venray vanuit hun woonplaats net als vandaag dan slecht bereikbaar. Daarnaast is het voor een groep leerlingen ook niet mogelijk om Venray morgen te bereiken. Ook hierin geldt voor ons: veiligheid van eenieder staat voorop.

Op basis van de weersvoorspellingen nu en de codering van het KNMI verwachten we woensdag 10 februari het onderwijs wel weer op locatie te kunnen verzorgen voor die groep leerlingen die fysiek op school les mag krijgen (examenleerlingen, techniekleerlingen en pro-leerlingen). Deze groep volgt dus woensdag weer op school les volgens het rooster en de eerder gestuurde verdeling.

Ik hoop u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met de mentor van uw zoon/dochter

Met vriendelijke groet,
Mede namens de schoolleiding,

Bas van Rooijen
Rector