Geslaagden: Gefeliciteerd!

Hieronder de namen van alle geslaagden van het Raayland College op 10 juni 2021. Allemaal van HARTE GEFELICITEERD!

VWO
Annemieke, Axel, Carlijn, Carmen, Casper, Edsilia, Eline, Fawzi, Feline, Fleur, Fleur, Floor, Güvenç, Imme, Jens, Jens, Jeroen, Joost, Jort, Julia, Lars, Laura, Lisa, Maarten, Marlou, Milou, Myrthe, Niek, Noa, Noor, Nouri, Petra, Pleun, Quang Huy, Quincy, Rachel Robin, Roos, Salih, Sam, Sandra, Sara, Sari, Sophie, Sophie, Stijn, Suus, Suze, Teun, Tijmen, Timo, Wouter, Yanick, Yasmina.

HAVO
Aniek, Aniek, Anne, Anne, Annika, Bas, Bas, Bibi, Carlijn, Daan, Daniek, Danique, Dinck, Dirk, Dominik, Emi, Emma, Felix, Fleur, Floris, Freek, Giel, Gijs, Gijs, Gijs, Ginger, Guusje, Ivar, Janice, Jarno, Jenna, Jens, Jeroen, Jill, Job, Joep, Jorn, Jort, Julia, Julius, Lara, Lars, Lisa, Luuk, Maarten, Marieke, Marijn, Maud, Meike, Melika, Merijn, Michelle, Mijn, Milan, Mohammed, Nick, Nikki, Nikki, Nyssa, Pascalle, Pepijn, Pien, Rafael, Remi, Robin, Romy, Romy, Safa, Sam, Stijn, Tessa, Theike, Tijn, Tom, Tuur, Wies, Willem.

VMBO-T
Alec, Alisha, Amke, Anas, Arda, Bart, Birkem, Bo, Cadey, Cas, Cas, Cas, Constantijn, Debbie, Demi, Denizcan, Desiree, Dieuwertje, Elle, Esmee, Evi, Ezio, Feline, Femke, Fenne, Finn, Freek, Freekje, Genta, Giovanni, Guus, Guus, Guusje, Imke, Isabel, Jens, Jesse, Jessica, Jibril, Joep, Jordy, Julia, Kane, Kaydee, Lian, Lianne, Lisa, Loes, Lorenzo, Lotte, Luca, Lucas, Lucas, Lucas, Luciano, Lukas, Marlieke, Marvin, Mees, Meike, Merrit, Milan, Mirella, Nalin, Naomi, Nick, Nikodem, Noor, Pleun, Puck, Rachel, Reno, Rens, Rens, Rojda, Sam, Sanne, Sarai, Sem, Shanety, Sjors, Sofie, Suzan, Ted, Tess, Teun, Thijmen, Thuur, Tijn, Tim, Tom, Tom, Tygo, Veerle, Vera, Yarrèl, Yassin, Yosef, Youandi.

NB: In verband met de digitale examens dit jaar, krijgen alle leerlingen VMBO-B en VMBO-K volgende week woensdag 16 juni pas de uitslag.