Oud-leerlingen Studiekeuze avond – 12 april

De juiste studiekeuze maken is niet makkelijk. Daarom organiseren wij speciaal voor alle leerlingen havo 4 en 5 en vwo 4, 5 en 6 én hun ouder(s)/verzorger(s) een oud-leerlingen avond rondom studiekeuze op 12 april a.s.

Deze avond staat in het teken van het studiekeuzeproces, het gaan studeren en het maken van een studiekeuze.

We starten deze avond met een oud-leerlingen forum havo en een oud-leerlingen forum vwo. Tijdens dit forum worden vragen gesteld door docenten aan een aantal van onze oud-leerlingen over hun studiekeuzeproces. Vragen die aan bod komen zijn; hoe hebben onze oud-leerlingen de studiekeuze gemaakt, waar zijn ze tegenaan gelopen, welke tips hebben ze voor onze leerlingen etc. Uiteraard zijn ze ook bereid om vragen vanuit de zaal te beantwoorden.

Het tweede gedeelte van deze avond is er de mogelijkheid om zelf met de oud-leerlingen in gesprek te gaan. Per studierichting zijn er oud-leerlingen aanwezig om daar verder te praten over de studiekeuze, de studie inhoudelijk, het studeren en het eventueel op kamers wonen. Daarnaast zijn er ook oud-leerlingen die een tussenjaar hebben genomen. Kortom een super interessante en waardevolle avond!

Programma dinsdagavond 12 april:
Vanaf 18.45 uur: Inloop met koffie/thee in de aula (A0.43)
19.00 uur: Forum havo (aula A0.43)
19.00 uur: Forum vwo (aula A0.07)
19.45 uur: Pauze en wissel
20.00 uur: In gesprek met oud-leerlingen
21.00 uur: Afsluiting

Om deze avond goed te organiseren, willen we graag weten hoeveel belangstelling er is. Daarom verzoeken we u uiterlijk dinsdag 5 april aan te melden. Dat kan via de volgende link: aanmeldformulier