Gala Eindexamenkandidaten

We zijn blij dat onze eindexamenkandidaten dit schooljaar af kunnen sluiten met een galafeest op vrijdag 3 juni. We beginnen met een Galastoet door Venray en een preparty (met Hensenius Hapt) en sluiten de dag af met het Galafeest in de Schouwburg.

Programma 3 juni 2022:

 • 17:30-18:15 uur
  Opstellen stoet (locatie parkeerplaats Intratuin Venray)
 • 18:30 uur
  Vertrek galastoet naar centrum (Gouden Leeuwplein)
 • 19:00 uur
  Aankomst stoet centrum (Gouden Leeuwplein)
 • 19:00-21:00 uur
  Gala-preparty leerlingen en docenten op Henseniusplein met hapjes en drankjes bij Hensenius Hapt.
 • 21:00 uur
  Feest leerlingen in de Schouwburg

Galastoet

De stoet wordt opgesteld op het terrein van Intratuin Venray. Leerlingen bereiken het terrein via de Zuidsingel en de Sportlaan. Vanaf de parkeerplaats van Intratuin trekt de stoet over de Langstraat naar het dorp, richting de Henseniusstraat. Bij de Henseniusstraat gaat de stoet linksaf naar het Gouden Leeuwplein, waar de schoolleiding de deelnemers verwelkomt. Langs de hele route staan verkeersregelaars.

De voertuigen, die de kandidaten hebben vervoerd, kunnen daarna via de Kempweg weer terug naar de Langeweg. De inschatting is dat alle deelnemers aan de stoet om 19.30 uur gearriveerd zijn.

De eisen voor deelname zijn hetzelfde als voor het deelnemen aan het normale verkeer.

Gala-Preparty

Vervolgens organiseren we tot 21:00 uur de Raayland Gala-Preparty op het Henseniusplein voor leerlingen en medewerkers van onze school. De eindexamenleerlingen hebben vooraf, tegen gereduceerd tarief, een ticket aan kunnen schaffen voor hapjes en drankjes tijdens het Hensenius Hapt festival.

Galafeest

Het galafeest start om 21.00 uur in de Schouwburg. De school is op geen enkele wijze betrokken bij de organisatie van dit feest. De organisatie en de verantwoordelijkheid van het galafeest ligt bij de evenementenorganisatie Social Events.