Laptop nodig? Kies voor gemak en zekerheid!

Heb je nog geen geschikte laptop voor je huiswerk, of ben je toe aan vervanging? Duik dan eens in het assortiment van The Rent Company. Wel zo handig: het hele assortiment voor schooljaar 2022-2023 voldoet aan de technische specificaties zoals WiFi, schermgrootte en accuduur voor gebruik op school.

Alle laptops van The Rent Company zijn standaard voorzien van het Easy4u zekerheidspakket zowel koop als huur. Uiteraard kies je er zelf voor of, en zo ja, waar je een laptop aanschaft. Want het is niet verplicht, maar wel handig!

The Rent Company heeft twee verschillende webshops aangemaakt:

Houdt er wel rekening mee dat de gedeelde computers en laptops van school op Microsoft Windows draaien, daarom sluit de kennis van docenten en de lesinhoud het beste aan op het Windows besturingssysteem. Daarnaast werken we met Microsoft 365, we zien we dat de integratie tussen Microsoft 365 en Windows beter is t.o.v. de overige besturingssystemen.

Meer informatie over Bring Your Own Device (BYOD) op het Raayland College kun je vinden op: raayland.nl/byod