‘De toekomst dichtbij – wat past bij jou?’

Op 22 november organiseren we voor leerlingen van havo 4/5 en vwo 5/6 een avond vol met informatie en inspiratie over studeren, werken of een tussenjaar. Zit jij in havo 4/5 of vwo 5/6? Lees dan snel verder! Tijdens ‘De toekomst dichtbij – wat past bij jou?’ kan jij met oud-leerlingen in gesprek over alles wat er komt kijken bij het maken van een studiekeuze en het studeren zelf. Je kan met Defensie, Jonge Helden Academie of Travel Active in gesprek over werken en er zullen verschillende onderwijsinstellingen aanwezig zijn die jou kunnen vertellen hoe het er bij hen op school aan toe gaat.

We zijn op zoek naar oud-leerlingen die hun ervaringen willen delen. Ben jij oud-leerling en studeer of werk je? Wellicht zit je in het buitenland voor een tussenjaar? We zijn super benieuwd naar je ervaringen en hopen dat je deze ervaringen wil delen met onze leerlingen. Lijkt dit je wat? Aanmelden kan hier.

Zit jij in havo 4/5 of vwo 5/6 en lijkt het je wat om deze avond samen met je ouder(s)/verzorger(s) bij te wonen? Meld je dan hier aan. Aanmelden kan tot en met 4 november.