Beste groepsleerkracht van groep 7 en 8,

Graag willen we je samen met de klas uitnodigen voor onze kennismakingsdagen op dinsdag 3 of donderdag 5 november. Vorig jaar hebben we ontzettend genoten van het enthousiasme en de leergierigheid van bijna 800 leerlingen van groep 7 en 8 uit de regio. Wij staan te popelen om jullie leerlingen weer te mogen ontvangen.
We hebben jullie school ingedeeld op een tijdstip/dag (zie schema hieronder). Jullie zijn dan van harte welkom op het Raayland College!

Maatwerk ook in onze kennismakingslessen
Maatwerk is belangrijk binnen ons onderwijs. Geen enkele leerling is hetzelfde, dus waarom zou elk rooster dan hetzelfde zijn? Leerlingen stellen op het Raayland een deel van hun lessen zelf samen, (uiteraard in overleg met de ouders en mentor). Dit doen we ook tijdens de kennismakingsdag. De leerlingen mogen zelf (in overleg met jullie) een keuze maken uit ons aanbod van 13 pakketten. Als leerkracht ben je van harte welkom om een voorlichting en een rondleiding te volgen of zelf een kijkje te nemen bij verschillende lessen.

Inschrijven
We willen je vragen om samen met de leerlingen uit je klas één pakket per leerling uit te kiezen. Aan elk pakket kunnen maximaal 3 tot 5 kinderen uit een klas deelnemen. Middels onderstaande link kun je het aantal leerlingen en hun namen per pakket doorgeven. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 26 oktober.

De inschrijving is inmiddels gesloten

Wij kijken er enorm naar uit om jullie te mogen begroeten op onze kennismakingsdagen. Mocht het niet mogelijk zijn om deel te nemen, dan horen we dat graag zo spoedig mogelijk. We maken er een mooie en leerzame dag van!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Nancy Buise.