Startbijeenkomst Respect-on

Iedereen is gelijk, niemand hetzelfde. Op een prettige manier met elkaar samenwonen en leven is een groot goed. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn toekomst op zijn eigen manier kan en mag invullen en dat we rekening houden met elkaar. Tolerantie is het sleutelwoord.

We zijn daarom trots dat we in samenwerking met de Gemeente Venray mee mogen doen met de campagne #RespectOn, onderdeel van de beweging Tolerant Minds. De campagne in Venray duurt tot eind 2020. Het vervolg zal niet alleen op school plaatsvinden maar in de hele gemeente Venray.

Donderdag 1 november vindt op het Raayland College de startbijeenkomst plaats. Deze bijeenkomst is van 12.00 tot 16.00 uur. Bij deze startbijeenkomst zullen ook mensen van de gemeente en pers aanwezig zijn. Deze middag gaan we met een groep leerlingen aan de slag rondom het thema Tolerantie. We gaan in dialoog met elkaar hoe we meer openheid en begrip voor elkaar kunnen krijgen, ongeacht achtergrond, religie, sekse, seksuele geaardheid, fysieke voorkomen.

Voor meer informatie: https://www.respectvenray.nl/

Datum

1 november 2018

Tijd

12:00 - 16:00
Categorie