Schoolvakanties

Vind je weg

Lokalen

De school is opgedeeld in onderdelen: het a-gebouw, b-gebouw, c-gebouw, f-plein en we maken gebruik van de Wetteling. Binnen deze gebouwen zijn verschillende afdelingen voor de verschillende leerstromen. Zo vind je Agora in het b-gebouw op de derde verdieping. Ook hebben verschillende vakken hun eigen lokalen, bijvoorbeeld Scheikunde, Biologie en Zorg & Welzijn en een grote werkruimte voor Techniek.

De verdiepingen zijn ingedeeld op niveau. Lokalen op de eerste verdieping beginnen dus met het getal 1, op de tweede verdieping met 2 en op de derde met 3.

 

De conciërges vind je in het b-gebouw op de begane grond. Zij zijn vaak als zodanig herkenbaar en kunnen je helpen met allerlei praktische vragen. De receptie vind je in het a-gebouw. Hier meld je je als je te laat bent, ziek bent of een andere vraag hebt. Ook kun je hier terecht als je bijvoorbeeld een afspraak hebt met de vertrouwenspersoon of andere medewerkers. 

Studiefaciliteiten

Open Leer Centrum

Tijdens keuze-uren en zelfstudie uren kan je gebruik maken van de studiefaciliteiten in onze OLC's, ookwel het Open Leer Centrum. We hebben een OLC A en een OLC B.

Het OLC A is geopend van 08:00 tot 16:10 
Het OLC B is geopend van 08:00 tot 16:10 | Dit Open Leer Centrum is tijdens de pauzes gesloten.

 

Studeerruimtes

In de studeerruimtes (A127 en B305) kunnen leerlingen aan een computer werken en in kleine groepjes aan opdrachten werken. Overleg is toegestaan op een acceptabel (fluister)niveau. Deze ruimte kan alleen gebruikt worden als je je schoolpas bij binnenkomst en vertrek scant.

Tip: zet je schoolpas op je telefoon. Het makkelijkste is om hiervoor de gratis app Stocard te gebruiken. 

 

Stilteruimtes

In  A105 is een stilteruimte waar leerlingen individueel in alle rust kunnen studeren. Ook voor deze ruimte moet de schoolpas bij binnenkomst en vertrek gescand worden.

Overal in de school vind je bewegwijzering die je helpt. Raak je toch verdwaald? Vraag het dan gerust aan een van de docenten of andere medewerkers die je tegenkomt.