Wordt Raayland jouw school?

Hier vind je alles over

Aanmelden

En dan is het eindelijk zo ver… je gaat je aanmelden voor de middelbare school. Een belangrijke mijlpaal! Hier lees je alles over jouw aanmelding voor de brugklas van schooljaar 2023-2024 van het Raayland.

Je bent in ieder geval van harte welkom!

Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen? Kijk hier voor meer informatie of stel deze dan via [email protected] Wij helpen je graag verder!

Stap 1:            
Online voorinschrijven 1 t/m 12 maart

Samen met je ouder(s)/verzorger(s) kun jij je van 1 t/m 12 maart online voorinschrijven. Dit kan gewoon vanuit thuis via het digitale inschrijfformulier. Dat formulier vind je hieronder. Vervolgens gaan wij aan de slag om jouw aanmelding te verwerken.

Je vindt het aanmeldformulier hier 


Stap 2:          
Definitief aanmelden 13 & 14 maart op het Raayland

Jouw digitale voor-aanmelding moet nu nog wel definitief gemaakt worden. We nodigen jou én je ouder(s)/verzorger(s) dan ook van harte uit op het Raayland: maandag 13 of dinsdag 14 maart tussen 17.00 – 19.30 uur. Dan kunnen we meteen kennismaken, bespreken we jouw gegevens en zetten we jouw voor-aanmelding om in een definitieve aanmelding.

Vergeet niet om dan de volgende documenten mee te nemen:

  • Jouw identiteitsbewijs (paspoort, ID kaart of verblijfsdocument)
  • Het aanmeldformulier van de basisschool
  • Je ouder(s)/verzorger(s): zij moeten namelijk een handtekening zetten!
  • Indien van toepassing: een kopie van je dyslexieverklaring

Is de online voorinschrijving nog niet gelukt? Geen probleem! Kom op 13 en 14 maart naar het Raayland en dan maken we samen met jou en je ouder(s) jouw aanmelding compleet.


Stap 3:           
Toelating en dan?

Rond de meivakantie sturen we je de officiële toelatingsbrief. Hierin staat in welke leerstroom je bent geplaatst. Vervolgens gaan wij druk aan de slag met het maken van klassen.

Ook organiseren we een kennismakingsdag voor toekomstige ‘bruggers’ op woensdag 21 juni. 
Alle nieuwe brugklasleerlingen maken dan kennis met hun nieuwe klasgenoten en mentor. 
Noteer deze datum dus alvast in je agenda! Meer informatie volgt.

Bereikbaarheid
Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats bij Sporthal De Wetteling (Zuidsingel 2, Venray). Via de loopbrug over de Zuidsingel is de ingang van gebouw A van onze school goed te bereiken. Voor minder-validen is het mogelijk om via de ingang aan de Leunseweg de hoofdingang van gebouw A te bereiken.