Ontdek het Raayland

Kom jij kennismaken?

Woon jij in Venray of omgeving? Dan komen we op jouw basisschool om informatie te geven over onze school. Daarnaast nodigen wij jou én je ouders uit om kennis te maken op het Raayland College. Je bent van harte welkom! Hieronder vind je alle kennismakingsactiviteiten voor komend schooljaar. Hier vind je de algemene agenda.

Op de

agenda

Breng een bezoek aan het Open Huis

Op woensdag 1 februari 2023 kunnen jij en je ouder(s)/verzorger(s) komen kennismaken met het Raayland College tijdens ons Open Huis! Na twee jaar een online Open Huis te hebben georganiseerd, hopen we dit schooljaar onze deuren weer fysiek te mogen openen voor alle toekomstige brugklasleerlingen en hun ouders/verzorgers. We zijn al druk bezig met de invulling van deze dag. Houd onze website dus in de gaten voor meer informatie.

Raayland Academy

In januari, februari en maart organiseren wij de Raayland Academy. Dit zijn zes middagen voor leerlingen die het Technasium, vwo+ en de technologieroute willen komen ontdekken. De academy-dagen vinden plaats op 11, 18, 25 januari, 8, 15 februari en 1 maart. 

Kom jij het Technasium ontdekken? Klik hier voor meer informatie.
Wil jij vwo+ ontdekken? Klik hier voor meer informatie.
Maak kennis met onze technologieroute! Klik hier voor meer informatie

Een dagje Raayland

Hey toekomstige brugklasleerling! Zit jij in groep 8, maar wil je je alvast een échte brugklasser voelen? Hoe ziet een schooldag er dan uit? Hoe is de sfeer in de klas? Zijn de lokalen makkelijk te vinden? En het belangrijkste: waar kan ik lunchen? Meld je dan nu aan voor een van onze extra meeloopdagen.

Kortom: beleef een schooldag uit het leven van een Raayland-brugklasser! Hoe ziet een meeloopdag er uit? Hoe deze dag er precies uitziet, verklappen we nog niet. Dat moet je zélf meemaken! Tijdens de meeloopdag word je ’s ochtends op het Raayland College ontvangen en maak je kennis met je ‘Raayland-buddy’: een van onze huidige brugklasleerlingen met wie je deze dag samen gaat beleven. Je volgt de lessen in een brugklas die aansluit op het advies dat je hebt gekregen (of verwacht te krijgen) van de basisschool. Jouw Raayland-buddy neemt je mee naar de lessen, wijst je de weg door onze school, laat je zien waar je kunt lunchen én zorgt ervoor dat jij je fiets na afloop kunt vinden.

De meeloopdag is een perfecte manier om te ontdekken en beleven hoe het er in onze brugklas aan toe gaat. Wanneer mag ik een dag meelopen? Dit zijn de data waarop je een dag kunt meelopen:
dinsdag 7 februari 2023
woensdag 8 februari 2023
donderdag 9 februari 2023
dinsdag 14 februari 2023
woensdag 15 februari 2023
donderdag 16 februari 2023

Aanmelden

Aanmelden voor de meeloopdagen kan hier. Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie ontvangen? Dat kan! Neem contact op via [email protected].