Open Huis

Dit is het Raayland

Dit is het Raayland

We heten je welkom

Ieder schooljaar organiseren we verschillende activiteiten voor leerlingen uit groep 7 en 8. Deze activiteiten zijn bedoeld om kennis te maken, eens binnen te kijken en je vooral op een leuke en laagdrempelige manier te oriënteren op schoolcarrière bij ons op het Raayland.

We komen bij jou langs op school, maar organiseren bijvoorbeeld ook kennismakinglessen, meeloopdagen, een Open Huis en infoavonden voor je ouder(s)/verzorger(s).

 

Ontdekken wat we allemaal doen? Scroll door!

Open Huis
Open Huis

Een fijne en veilige plek

Van én voor Venray

Bij ons op het Raayland mag jij jezelf zijn en krijg je alle kansen om jouw talenten te ontwikkelen. Hier op school zien en horen we jou, willen we je echt leren kennen en weten we wie je bent. Met aandacht, vertrouwen en verbondenheid werken we aan jouw toekomst en zijn we de springplank naar jouw succes. Welke weg je ook bewandelt, je mentor helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Door ons op jou en jouw talenten te focussen, contacten te leggen binnen en buiten de school en jouw te verbinden met die contacten, helpen we je verder. Voor nu en voor de toekomst. 

Wij hechten als school heel veel waarde aan leefbaarheid, samenzijn en samenwerken. We willen dan ook een rol spelen binnen de Venrayse samenleving en het bedrijfsleven. Door hierin te investeren kunnen wij jou, onze leerling, helpen bij het vinden van de beste stageplekken, ingangen bij verschillende bedrijven, stichtingen en verenigingen en weten we wat er speelt in de gemeente.