Leerlingen Agora

Open Huis

1 februari

Open Huis

Op 1 februari vond ons Open Huis plaats. Leuk dat je er was! wil je een kleine terugblik zien? Klik hier.

 

Tijdens het Open Huis maak je kennis met onze school, het onderwijs en de mensen. We laten zien wat we jou te bieden hebben en nemen jou en je ouder(s)/verzorger(s) mee in de wereld van het Raayland. Het thema van dit Open Huis is 'Dichtbij jou'. Dat we dicht bij zijn, gaan we laten zien door met je in gesprek te gaan. We willen je echt leren kennen en meedenken in kansen en uitdagingen. 

Poster Open Huis

Kom het Raayland

Ontdekken

Wil je meer weten over onze begeleiding, ondersteuning en mentoraat? Ga tijdens onze Meet & Greet in gesprek met onze mensen en leerlingen. Zij zijn ons beste praktijkvoorbeeld en kunnen jou precies vertellen op welke manier we aandacht hebben voor jouw vragen.

 

Benieuwd naar hoe wij ons Agora onderwijs hebben georganiseerd? Kom een kijkje nemen op ons Agora-plein en zie hoe leerlingen hier werken aan en leren door middel van challenges. Wil je ons praktijkonderwijs ontdekken? Ook zij heten jou van harte welkom in hun gedeelte van de school. Het team beantwoord vragen, vertelt over de connectie met het bedrijfsleven en heet je van harte welkom.


De route leidt je langs verschillende lokalen en plekken waar activiteiten worden georganiseerd en waar onze leerlingen hun talenten tonen. Want talent zetten wij graag in de spotlight! Van praktijkonderwijs tot vwo+, alle leerstromen komen aan bod en we gaan graag met je in gesprek!