Inloggen

Alle leerlingen hebben een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je kunt inloggen op onze systemen.

Voor veel lessen is het gebruik van de computer/laptop noodzakelijk. Zorg er dus voor dat je je inloggegevens niet vergeet of kwijt raakt. Zonder inloggegevens kun je geen gebruik maken van onze ICT-Faciliteiten.

Je inloggegevens zijn strikt persoonlijk, inloggen op de inloggegevens van iemand anders is niet toegestaan.

Computers en laptops in klaslokalen

Computers en laptops in klaslokalen mogen alleen gebruikt worden wanneer de docent in dezelfde ruimte aanwezig is.

Zelfstandig werken in de Mediatheek/OLC (A1.27)

Wanneer je zelfstandig (zonder docent) aan een computer wilt werken mag dit alleen in de  Mediatheek/Open Leercentrum (A1.27). Je dient je Raayland Pas in te leveren bij de balie voordat je aan een computer gaat werken.

Gebruikersnaam

Je gebruikersnaam is gelijk aan je e-mail adres:

RC000000@leerling.raayland.nl

– Vervang 000000 door je eigen leerlingnummer.
– Op onze computers, laptops en Magister is alleen het eerste gedeelte (RC000000) voldoende om in te loggen.

Wachtwoord

Klik hier om door te gaan…