Software op privé apparaten

Als leerling op het Raayland College kun je gebruik maken van legale en goede software tegen hele lage prijzen of zelfs helemaal gratis.

Office 365-apps

Tijdens je schooltijd op het Raayland College mag je de Office 365-apps gratis installeren op privé pc’s, Macs, tablets en telefoons. Na het inloggen op www.office.com klik je rechtsboven op de knop Office installeren en volg je de instructies op het scherm.

Slim.nl

Slim.nl biedt software, hardware en accessoires aan voor speciale onderwijsprijzen. Slim.nl zet zich in om voor een zo groot mogelijke groep leerlingen, studenten, ouders, docenten en onderwijsmedewerkers de digitale wereld toegankelijk te maken en te houden.

Bij Slim.nl bestellen leerlingen, studenten, docenten en onderwijsmedewerkers eenvoudig en met hoge korting legale software, abonnementen, hardware en accessoires; allemaal van topmerken.