Privé apparaten

Om het onderwijs op het Raayland College te volgen kun je gebruik maken van de gedeelde computers en laptops op school. Daarnaast kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van een privé computer, laptop, tablet of smartphone.

Wanneer je een privé apparaat mee naar school wilt nemen doe dat dan altijd in overleg met je ouders, mentor en vakdocent.

Met je privé apparaten kun je gebruik maken van onze Internet & WiFi verbinding om toegang te krijgen tot Office 365, Somtoday, Itslearning en het digitale lesmateriaal.

Daarnaast kun je op privé apparaten gebruik maken van legale en goede software tegen hele lage prijzen of zelfs helemaal gratis.

Office 365-apps

Tijdens je schooltijd op het Raayland College mag je de Office 365-apps gratis installeren op privé pc’s, Macs, tablets en telefoons. Na het inloggen op www.office.com klik je rechtsboven op de knop Office installeren en volg je de instructies op het scherm.

Slim.nl

Slim.nl biedt software, hardware en accessoires aan voor speciale onderwijsprijzen. Slim.nl zet zich in om voor een zo groot mogelijke groep leerlingen, studenten, ouders, docenten en onderwijsmedewerkers de digitale wereld toegankelijk te maken en te houden.

Bij Slim.nl bestellen leerlingen, studenten, docenten en onderwijsmedewerkers eenvoudig en met hoge korting legale software, abonnementen, hardware en accessoires; allemaal van topmerken.