Van en voor Venray

Van en voor Venray

Het Raayland: ooit begonnen als een fusie van verschillende scholen en al tientallen jaren een begrip in Venray. Het herkenbare gebouw, de herinneringen en de connecties met de regio maken dat we niet meer weg te denken zijn uit onze gemeente.

We hebben een duidelijk doel voor ogen: de school van en voor Venray worden, zijn en blijven. We willen iedereen een fijne en vertrouwde plek bieden: leerlingen, ouders, werknemers, partners en andere betrokkenen. Een plek die bijdraagt aan zijn of haar (dagelijks) leven.

Dankzij onze sterke connecties met het bedrijfsleven kunnen we onze leerlingen unieke mogelijkheden bieden. We halen het bedrijfs- en verenigingsleven naar binnen, zijn een plek waar onze leerlingen én anderen kennis opdoen, en zoeken actief de verbinding met de regio. Met maatschappelijke stages bij bedrijven en verenigingen in Venray en directe omgeving, krijgen leerlingen de kans om een netwerk te starten, om contacten te leggen voor vandaag, morgen en de toekomst. Als wij actief deel uitmaken van Venray, wordt het ook het Venray van en voor onze leerlingen.

Samenwerken? Mail ons!